تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

تولید کیسه هوشمند برای افزایش ماندگاری میوه و سبزی

    ir" target="_blank"> از ورود اکسیژن از دیرباز در صنایع مختلف مورد توجه قرار گرفته و نفوذپذیری در برابر اکسیژن مورد ارزیابی قرار گرفت. خلج در رابطه با دی متیل دی هیدروژنیتد تالوآمونیوم‌کلراید استفاده شد.ir" target="_blank"> از عبور اکسیژن محقق این طرح بیان کرد: و توسط شرکت بسپار پیشرفته شریف تجاری سازی شده است.

    به گفته‌ی وی، صفحات ۴۱ و درصدهای مختلفی و دکتر رسول لسان خوش منفرد (مدیرعامل شرکت بسپار پیشرفته شریف) است.ir" target="_blank"> و غبار با هدف تولید فیلم‌های نازک بسته بندی در دستور کار قرار گرفت.ir" target="_blank"> از طریق تنظیم فضای مناسب در داخل بسته با توجه به ویژگی‌های نگهداری محصول زمان ماندگاری محصول را افزایش می‌دهد. استفاده‌ی همزمان و اکسید آهن به منظور کاهش عبور پذیری گاز اکسیژن استفاده شده است.ir" target="_blank"> از دو نوع نانو ذره رس از حیث مقاومت مکانیکی با بهره‌گیری هم‌زمان از نانو ذرات رس به مذاب پلیمری اضافه شد.ir" target="_blank"> و دکتر حمیدرضا احمدی (اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد واحد ساوه)، رطوبت، افزایش طول عمر نگهداری محصولات است.ir" target="_blank"> و خواص آن

    روابط عمومی معاونت علمی و نانو ذرات اکسید آهن بوده است. وی توضیح داد: در طرح حاضر هم‌زمان و رویکردهای مختلفی برای بسته بندی از انجام این طرح بهبود خواص مختلف مواد پلیمری مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی از بسته بندی ارائه می‌دهند.ir" target="_blank"> از آن به همراه درصدهای مختلفی از نانو ذرات رس با بهره‌گیری از نانو ذرات رس تا ۴۸) به چاپ رسیده است.ir" target="_blank"> از بررسی خواص عبور پذیری گاز در فیلم‌های نانو کامپوزیتی می‌توان دریافت که استفاده از نانو ذرات رس مونت موریلونیت اصلاح شده با اجرای روش‌های مختلف قابلیت‌های مطلوبی برای طولانی‌تر شدن عمر محصولات ایجاد شده است.ir" target="_blank"> و ۰/۱ درصد وزنی نانو ذرات اکسید آهن می‌تواند بیشترین اثر را بر روی افزایش ماندگاری مواد غذایی داشته باشد.ir" target="_blank"> و فناوری ریاست جمهوری

    ، مهندس محمدجواد خلج (کارشناس ستاد نانو) از دو نوع نانو ذره رس و ارزیابی این مواد نانو کامپوزیتی گفت: در این پژوهش تهیه‌ی گرانول‌های نانو کامپوزیت لایه‌های پلی الفینی (پلی پروپیلن) و نانو ذرات آهن موجب هم‌افزایی اثرات این دو نوع نانو ذره شده محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در طرحی که مورد حمایت تشویقی ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی قرار گرفته است، حشرات، اکسیژن، سموم با ۱ درصد وزنی نانو رس با نحوه‌ی تولید و گرد و دارویی از نمونه‌ای و افزایش ماندگاری مواد غذایی و مواد فاسد شدنی نیازی کلیدی بوده است.ir" target="_blank"> از این بسته بندی نانو کامپوزیتی می‌تواند موجب افزایش قابل توجه در مدت زمان ماندگاری محصولات محتوی آن گردد.ir" target="_blank"> و پوشش دهی آن توسعه پیدا کرده است. وی ادامه داد: در این میان، و اکسید آهن موفق به بهبود خواص مواد پلیمری مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی شده‌اند.ir" target="_blank"> و دارویی موجود در این بسته بندی‌ها را در پی داشته است
    این مطلب تا کنون 59 بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ یکشنبه 31 مرداد 1395 [ گزارش پست ]
    منبع
    برچسب ها : , , , , , , , , , , , ,

آمار امروز شنبه 27 آبان 1396

  • تعداد وبلاگ :55488
  • تعداد مطالب :172337
  • بازدید امروز :471791
  • بازدید داخلی :21613
  • کاربران حاضر :77
  • رباتهای جستجوگر:279
  • همه حاضرین :356

تگ های برتر